met een Vechtdalkoe weet u wat u eet

eerlijk en goed rundvlees

Een nieuwe vorm van duurzaam slachten! Bestel een deel van een koe. Je krijgt jouw deel in de vorm van een pakket. De koe wordt pas geslacht als deze helemaal is verkocht.

Net de hamburgers uit het vleespakket gegeten en wat zijn ze heerlijk! Alles smaakt zoveel lekkerder als je weet wat je eet!

Het duurde eventjes voordat we het vlees bezorgd kregen, maar het was het wachten dubbel en dwars waard! Een echte aanrader!

Hiervoor sta ik met liefde in de keuken! Wat een geur en wat een smaak. Zo hoort vlees te zijn!

Je wordt er weer creatief van. Aten we eerder maar beperkt rundvlees, nu hebben we door dit concept het rundvlees weer herontdekt. Klaarmaken veel werk? Valt reuze mee, met de tips op deze site.

heerlijk eerlijk vlees

Doet me denken aan vroeger. Dat werd er bij ons thuis ook een hele koe door de slager gebracht. Die moesten we dan nog zelf klaar maken voor de vriezer en dat was een heel werk nog. Dat inpakken hoeft gelukkig niet meer, het kan zo de vriezer in. Het vlees is wel net zo lekker als ik me van vroeger kan herinneren.

Lekker als vanoudts!

Heerlijk idee dat er geen overbodige toevoegingen in het vlees zitten. Daar wordt ik nou blij van.

Vond het bezorgen nog wel even spannend. Je weet wel precies wanneer het komt, maar is het dan nog wel goed gekoeld. Het blijft natuurlijk wel vlees he? Nou het was nog harstikke koud en ik heb het daarna direct in de vriezer gedaan. Is zo klaar, want alles is mooi verpakt. Het ligt hier nu mooi gesorteerd in de vrieskast. Kan ik ’s morgens zo pakken waar ik zin in heb. Kouwen bedankt! Ik ben blij met deze manier van aanbieden? Kan ik zo ook varkensvlees bestellen?